Ziar Nr.61

Publicat de Christian Em. de HILLERIN pe

Comentariul zilei 09.06.2018   Autor: CdH

Renaștere

Se cutremură țara, oamenii, liniștea, obiceiul, tradiția și credința.
Până când răul nu-și consumă puterea, până când nu-și vede scopul finalizat, nu putem face nimic.
Suntem învățați să îndurăm catastrofele cu capul plecat. S-a scurs sângele de dac din noi și ne-am tovărășit chiar mai mult decât trebuia. Credem că va trece și asta și lucrurile vor revenii la normal.

Dar normalul de după 1945 este ordinea și disciplina pușcăriei. Aici ne întoarcem.
Cu pași mici dar mulți și repetați am pierdut speranța în o viață ca afară. Rămânem înăuntru prizonieri voluntari ai sferei estice.

Nu mai este mult și adevărul nemistificat impus de natură se va arăta. Ruinele vor rămâne multă vreme gropi neastupare. Datoriile făcute azi ne vor urmării pe noi dar mai ales pe copiii noștrii și vor fi o frână a evoluției. Fără resurse, fără economie reală, fără legi drepte și cu aceeași conducători, vom îndura sclavia proastei orânduiri.

Europa ne va sării în ajutor! Și ei au nevoie de vecini sănătoși și prosperi astfel ca ciuma să nu se propage.
Un cocept, un suflu al renașterii ne dă speranțe. Europa devină monarhistă și socialismul se îneacă în propria filozofie eșuată.
Ne dorim doar să avem puterea dea mai răbda un pic. Dar putem să ne ajutăm, să punem umărul și să ne dorim schimbarea. Granița albastră către est este definitiv trasată. Partidele socialiste sunt în agonie.

Puterea financiară occidentală va închide robinetul împrumuturilor acum când resursele țării au devenit nesigure. În incapacitate de plată, guvernul va fi obligat să schimbe constituția cu una dictată de vest.
Prin reveninerea la forma de guvernământ legală din 1923 toate legile făcute de comuniștii de azi, dispar.

Guvernele trădării și toți politicienii care azi ne râd în față vor urma calea procesului mântuirii neamului. Averile nejustificate vor fi naționalizate. Împozitele vor fi reduse. Comerțul și mesteșugurile vor fi sprijinite fiscal. Diaspora se întoarce acasă.

Iar noi vom revenii la legalitate, dreptate, decență și respect.
Asta o vor înțelege și bătrânii și țăranii și muncitorii și intelectualii și săracii și bogații și căpșunarii și chiar noi cei din morminte.

Partidul Monarhist face un apel la aristocrația confirmată să nu uite că suntem rude!

Trăiască Dinastia Rămânia Mare!


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *