Ziar Nr.45

Publicat de Christian Em. de HILLERIN pe

Comentariul zilei 27.12.2017   Autor: CdH

CAPTIV

Prin multitudinea micimii umane am rămas captiv propriei dorințe de eliberare.

Una câte una căderile și îndepărtarea de esențe s-au adunat în grămada de moloz ce ridică zidul dintre aspirația personală și viitorul interzis.

Mi-am adunat frustările într-un patrimoniu privat al urii, al împotrivirii și războiului cu sistemul.

M-am focalizat să combat și să-mi câștig dreptul folosind argumentele și legile asupritorului.

 

Am făcut greșeala să caut breșa în doctrina lui și am aprofundat fără să vreau ideologia pe care tocmai doresc să o distrug.

 

Am învățat pe dinafară inepțiile frumos prezentate dar care pe noi ne-au distrus, în loc să mă aplec asupra credinței, deptății și democrației consolidate care au condus în vremurile bune.

Pentru casa părintească naționalizată, pentru care am plătit chirie la stat 40 de ani, am apelat la legea retrocedării și m-am judecat cu statul 12 ani. Ceea ce trebuia restabilit prin abrogarea unui abuz, a condus la o serie nesfârșită de noi abuzuri care m-au făcut captiv.

Să-i combați cu propriile argumente este o greșeală.

Un sistem stat, instaurat prin fraudă, consolisat prin ilegalitate, lustruit cu minciună și continuat de o ceată de penali, o țară binecuvântată de natură dar blestemată de cârmuitorii ei, ne ține prizonieri ai indolenței noastre. Noi ne alegem singuri călăii și orbiți de prostia foamei ne pregătim să-i iertăm și să-i alegem din nou.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *