Ziar Nr.41a -Negocieri*

Publicat de Christian Em. de HILLERIN pe

Comentariul zilei 20.12 2017   Autor: CdH

***Negocieri*

Așa cum decurg lucrurile în ultima vreme se conturează un scenariu politic mai presus de interesele naționale și mai josnic decât ne putem imagina.

Gruparea politică majoritară schimbă legile în ritm alert fără protocol și discernământ.

Tratativele începute cu Custodele Coroanei sunt continuate sub aspectul recunoașterii și oficializării. Dar nu este vorba de restaurarea Monarhiei ci de instituționalizarea ei.

Parlamentul prin votul majoritar se transformă în grup constituant și aprobă recunoașterea ilegalității abdicării Regelui, reîntoarcerea la Monarhie și actualizarea constituției.

Președintele României rămâne fără funcție în stat.

Prin înțelegerea anterior făcută este aleasă Regina României. Parlamentul este împuternicit de aceasta și aprobă Normele Casei Regale și Constituția revizuită.
Regina colaborează, să nu zicem ascultă de PSD. În baza abrogării legilor și prin prevederile noii Constituții noțiunea de penal dispare și cuplul Duda – PSD va conduce România către noi victorii.

În cazul unor sincope economice inevitabile, sprijinul de la răsărit va fi binevenit și prietenia în veci va fi din nou sărbătorită.

Autorul acestui text dar și cei ce l-au citit vor fi declarați indezirabili și vom începe construcția canalului București-Dunăre.
România Monarhistă va aborda steagul roșu fără Coroană și va declara ziua de 23 august zi națională.
De sus Regele și Dumnezeu se vor uita cu înțelegere la noi și vor binecuvânta voința poporului.

Vorba sloganului NIHIL SINE MOSCOVA !

 

 


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *