Ziar Nr.3-POSTĂRI

Publicat de Christian Em. de HILLERIN pe

Comentariul zilei 17.09.2017    Autor: CdH

POSTĂRI

Am sperat ca dorința noastră să fie auzită și înțeleasă.

Spre deosebire de grupurile regaliste, grupurile atașate Partidului Monarhist al României și Diasporei să abordeze o altă activitate mediatică. Am lansat chemarea de a ne deosebi de paginile cu fotografii istorice ale regalității.

Pentru noi Monarhia este o etapă de glorie a României, care s-a evidențiat prin activitatea marilor nume ale partidelor istorice.

Să-i lăsăm pe ceilalți să posteze miile de fotografii ale Casei Regale. Sunt cunoscute și preluate pe toate paginile cluburilor.
Noi dorim să subliniem atmosfera politică a acelor vremuri. Să elogiem o stare de spirit, o societate trează, o economie prosperă. Este recunoașterea unui întreg popor credincios conducătorului său.

Patriotismul și naționalismul epocii, unitatea și totalitatea Regatului, devotamentul și jertfa pentru patrie trebuie evidențiate, prețuite și continuate.

Faptul că Regele era călare sau pe jos, în uniformă sau straie populare, singur sau cu suită, aceste aspecte nu se mai regăsesc în mentalul colectiv al zilelor noastre. Însă războaiele, sângele vărsat pentru țară, marile evenimente ale neamului și marii oameni de stat ai vremii nu pot fi date uitării.

Faptul că azi ne-am întors la coarnele plugului tras de cal, nu avem un loc de muncă, suntem prizonierii camerei la bloc, nu producem nimic, consumăm din market și nu ne regăsim în programul politic, faptul că parlamentul și guvernul nu ne reprezintă, că corupția este generalizată și statul captiv, minciuna și ignorarea realității, toate sunt un îndemn de întoarcere la constituția sfințită în biserica creștin ortodoxă.

Nu este de ajuns că aprinem o lumânare și ne rugăm, fiindcă Domnul și-a întors privirea de la ciuma roșie și așteaptă să înviem.

Puterile separate ale statului, Guvernul, Parlamentul, Justiția și Presa azi sunt tot mai mult un dictator comun, Securitatea.

Vă chemăm lângă noi ca pentru dumneavoastră să înfăptuim schimbarea.


0 comentarii

Lasă un răspuns

Substituent avatar

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *